torstai 7. heinäkuuta 2016

Vilahdus Rouvakanin terassista

Rouvakanin terassi alkaa olemaan jo (toivottavasti) loppusuoralla. Nälkä kasvaa syödessä pitää paikkansa ja vielä on siis ideoita, mitä haluan tuonne toteuttaa. Rouvakanille on ainakin hamonen jo tekeillä.. Kukkaköynnöksen lehtiin en ole laisinkaan tyytyväinen, joten ne varmaan yritän nyplätä irti ja tehdä uudet.
Katsotaan mitä saan aikaiseksi ja esittelen sitten tarkemmin lähikuvia. :)Tänään on ollut sateinen päivä, joten kissakaan ei ole viihtynyt ulkona. Kyynärsauvojen takia olen levittänyt askartelutarvikkeet, askarteluhuoneessani käteni ulottuville. Raivasin kissalle oman penkin vierestäni vapaaksi. En päässyt, kuin istahtamaan tuolilleni, niin Kisu hyppäsi ja käpertyi syliini. Huoh.. eihän tuollaista lutumutu söpömöttiäistä raaski poiskaan häätää.. Kop kop kop pitkään aikaan kissa ei ole sentään askarteluihini kajonnut! Vain vähän tuo tassu hamusi pöydän reunassa olevia saksia..


Tässä vielä muutama Rouvakanin terassin tekovaihekuva.. Vaneria, biltematikkuja, kahvitikkuja..

Kärkkäisestä saa hirmuisen hyviä puutikkuja (linkin kuvissa keskimmäiset). Vain näitä tikkuja ja biltematikkuja käyttäen syntyi kiva istutuspöytä. Työ sai alkunsa Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajien kerho-illassa, jossa valmistimme tuolit pahvista ja koruvaijerista. En ollut pahvipintaan tyytyväinen, joten ompelin ompelukoneella sekä istuinosaan, että selkänojaan pehmusteet. Tuoleista tuli melko kookkaat, joten terassi-roombox tuli heti mieleen, että sellaisen haluan tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...