maanantai 15. elokuuta 2016

Salakavala kähveltäjä

Mietinkin, että jotain jäi puuttumaan eilisestä postauksestani. Tämä kuvasarjahan se piti lisätä. Salakavala askarteluystäväni yritti kähveltää vaivihkaa puuceen wc paperit.


Huolellinen suunnittelu on kaiken A ja O..


Huomiota herättämättä..


..varas eteni kohdettaan hitaasti ja harkiten..


..lopulta salaman nopea hyökkäys. Varastettu esine lennähti kaaressa lattialle ja varas ponkaisi perään. Pakomatka päättyi kuitenkin lyhyeen, kun varkaus tulikin huomatuksi. Saalista yritettiin kovasti piilottaa maton alle... Kyllä olisi voinut tulla nukkisväelle tiukat paikat, kun huussista ei olisikaan löytynyt wc-papereita. 


Leppoisaa alkanutta viikkoa! <3

6 kommenttia:

 1. Onpas siinä varas ollut vessapaperin tarpeessa!
  (Sain lopulta aikaiseksi nukkekotiblogin itsekin. Tervetuloa vilkaisemaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttääpä viihtyisältä kodilta! Itselläkin tässä sormet syyhyää, saada keskeneräiset roomboxit valmiiksi ja päästä ihan nukkekotini kimppuun. :)

   Poista
 2. O'ou ... kamala tilanne, jos hyyssikässä ei ole vessapaperia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Nooh olishan tuolla noita akkareita ollut, mutta aika inhottavaa sellaiseen pyyhkäistä. :,D

   Poista
 3. :D Tuttu tilanne! Eräs päivä löysin yhden Lundby-nukkeni puolikkaana lattialta ja erinäisiä muita nukkistarvikkeita saattaa "mystisesti" siirtyä huoneesta toiseen. On nämä karvakaverit mainioita <3 ;) Aivan ihana(t) blogi(t) sinulla ja tämä pikku huussi on aivan supersöpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 On nuo kyllä niin ärsyttävän ihania. Yksi päivä siivosin työpöydälle levitetyt "istutusmullat", eli kahvinpurukipon oli kattimatikainen kipannut kaiken roinan joukkoon. :P Kiitos, söpöistä sandaaleista! Hehkutinkin niitä facebookin puolella. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...