sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Teimme lemmikeille tarvikkeita kerhoillassa

Jälleen oli kuukauden toinen keskiviikko ja Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajien kerhoilta. Olipa kiva ilta! Samalla pidettiin yhdistyksen vuosikokous. Olin aika otettu, kun minua pyydettiin hallitukseen mukaan. <3 Hallituksessa jatkava vanha jäsenistö; Leea, Myy, Anita ja Tanja muodostavat oikean super tehokkaan porukan. Toivottavasti minäkin saan kannettua korteni kekoon ja löytyisi tehtäviä hoidettavakseni. :) 


Illassa askarelimme lemmikeille ruokakuppeja, kaulapantoja ja talutushihnoja. Saimme myöskin mukaamme kattavan paketin lemmikin ruoka-printtejä. <3 
Tekisi mieli alkaa tekemään jonkinlaista eläinkauppa roomboxia. 



Toivotan lämpimästi tervetulleeksi kaikki blogiin eksyneet Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat piipahtamaan nukkekoti-illassa Länsiharjun koulun kasvihuoneella!

Huhtikuun illassa mm. perehdytään vanhentamisen saloihin. Illassa kokeillaan erilaisia kikkoja vanhentaa esineitä kotikonsteilla. Jännää!! Iltoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua! 
Pakkaa kerhoreppuun mukaan omat perustyövälineet, joita pyydetään teeman mukaan mukaan ottamaan (sakset, liimaa, alusta, kynä, pihdit..). Aiheesta riippuen illoissa on tarjolla yhteistä materiaalia ja yleensä on mahdollisuus ostaa materiaalia myös ohjaajilta pienellä hinnalla. Ja mukaan myös iloinen mieli ja pieni rasia, jossa tuotokset saa kuljetettua ehjänä kotiin.

Nukkekotiharrastajilla on myös ihania lauantai-kursseja! Toiveita tulevien kurssien aiheista saa esittää!! 

2 kommenttia:

  1. aah, unohdin jo kotiin tullessa nuo printit - nehän täytyy askarrella valmiiksi. Kiitos muistutuksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Printtien näpertäminen kasaan on niiin ihanaa! <3 :D Terapeuttista hommaa. :P

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...