lauantai 15. huhtikuuta 2017

Ministely kuulumisia

Nys se sitten tapahtui, olen palannut jälleen työelämään päiväkotiin, vuoden ja kolmen kuukauden sairaslomalta. Sairaslomastani voit lukeaa lisää täältä. Vaikka nyt alkuun teen lyhyempää päivää niin aika väsynyt sitä on ollut päivän päätyttyä. Hevostelutkin omien hevosten kanssa on lisääntynyt liikuntakyvyn parantuessa, joten päivät vierähtävät hirmuisen nopeasti! Olen kuitenkin päättänyt, että kerta jätin ohjatuilla ratsastustunneilla käymiset kokonaan pois, niin nukkekoti näpertelylle on jatkossakin oma aikansa löydyttävä.

Sunnuntaina pidettiin Nukkekotiharrastajien hallituksen kokous, jossa jaettiin tehtävät tälle kaudelle. Minun tehtäväkseni tuli sihteerin hommat. Se on vielä hieman uusi työnkuva, mutta enköhän saa juonesta pian kiini.


Keskiviikkona osallistuin Nukkekotiharrastajien kerhoiltaan, jossa teemana oli vanhentaminen. Saimme tehdä teellä värjätystä kankaasta patjat. Itse en patjaa kerinnyt aloittamaan, mutta sain materiaalit kotiin. <3  Lisäksi 1€ sai ostaa kahta materiaalia, jolla saa puuta värjättyä vanhan harmaaksi. Testasimme myös miltä erilaiset struktuuri spreimaalit näyttävät (ruoste, terrakotta..)



Sain kellari pienoishuone kilpailutyöni valmiiksi, joten kauheasti mitään muuta en ole nyt kerinnyt ministelemään. Arpajaispalkinnoiksi äidin kanssa näperreltiin työkaluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...