perjantai 15. heinäkuuta 2016

Hyvän mielen löytöjä

Aikomus oli esitellä teille valmis Rouvakanin terassi, mutta teinkin tänään niin hyvän mielen ostoksia, että haluankin ne esitellä ensin.


Kauppareissulla piti menomatkalla poiketa paikallisessa Matruska kirpputorilla. Sieltä matkaani lähti huovutusvillaa pöydästä, jossa oli kaikki tuotteet alennettu puoleen hintaan. Hintaa tälle muhkealle setille jäi vain 5,70€! 
Vink vink.. joitain nukkekodin kalusteitakin kyseiseltä kirppikseltä bongasin! Valitettavasti jätin puhelimen kotiin, niin en voinut kuvata niitä. 


Matruskasta matka jatkui Kauppakeskus Karismaan. Ennen ruokaostoksia pyörähdin Sinellissä. Ihanat kaksipuoleiset desing paperiarkit olivat tarjouksessa ja maksoivat vain 1€ setti. Setti pitää sisällään viisi isoa arkkia. Loistavaa pienikuvioista paperia nukkekodin tapetoimiseen! Roombox kangaskaupan olen kyseisillä papereilla tapetoinnut. Kuoseja oli erilaisia.


Silmiini osui ale nurkassa tällainen puucee. Itsekkin osaisin tuollaisen tehdä, mutta kun rikkoutuneiden saranoiden vuoksi hinnaksi oli pantu vain 2,45€, niin olihan se pois ostettava.
Lisäksi Sinellistä ostin vielä jäätelötikkuja.


Citymarketin askarteluosasto on kasvanut yllättävän suureksi. Sieltä löytyikin myös iso valikoima erilaisia kuviolävistäjiä! Tällä kertaa nukkekotikokoa oli ainakin tarjolla vaahteranlehteä ja tuollainen jonkin näköinen kukkanen (sitten olisi ollut ainakin apilanlehti). Vaahteranlehti maksoi 3,99€ ja kukkakkanen 2,99€. 


Nyt sormet jo syyhyää päästä askartelemaan.. Oikein mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...