tiistai 6. syyskuuta 2016

Lundby nukkekotini

Tällainen Lundby nukkekoti muutti meille jo jokunen vuosi sitten. Taloon valmistui heti kattoremontti ja seinä ja lattiapinnat uudistuivat. 
Sormet ovat kovasti syyhynneet päästä taas talon kimppuun ja talo onkin jo nostettuna työpöydälleni. Pientä aloittamisen vaikeutta meinaa vaan pukata, kun ei osaa päättää mistä ja miten sitä aloittaisi. Listoitus olisi ehkä se ykköshomma, mutta hymm mistähän ne tekisi. 
Tämä ei toivottavasti tule jäämään ensimmäiseksi ja viimeiseksi nukkekodikseni, joten talolle haluaisin nimen, vai nimeänkö sen asukkaan mukaan.. ;) 


4 kommenttia:

 1. Onnistunut kasvojenkohotus nukkekodille :) Onko uudistettu lattia tehty tarrasta vai mistä? Entä seinät, maalasitko vaan? Näköjään vanhasta käytetystäkin nukkekodista saa tuunaten tosi kivannäköisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vanhoista saa todella kivoja! :D Lattiat on (D-C FIX) sisustustus kontaktimuovia (etola, lidl, sinelli..). Seinät on tapetoitu Sinellitä ostetuilla käsintehdyillä papereilla; oli silloin sopivasti isot arkit tarjouksessa. Värivalikoima oli vähän suppea, mutta mä tykkäsin. Tuo oli mukavan huokosta paperia, joten liimautui hyvin. :D Tuon aikakauden Lundbyn nukkekodin sai helposti purettua ja takaisin kasaankin, joten pintojen uusimiset kävi sangen vaivatta. Kaikkia nukkekoteja ei saa purettua joten saattavat olla vähän haasteellisempia tuunattavia. :)

   Poista
 2. Vau! Muutoksen todella huomaa. Minulla itselläni oli pienenä juuri tuollainen Lundby.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...