perjantai 9. syyskuuta 2016

Toimivat saranat

Tiistain postauksessa esittelin tekemääni vaatekaappia. Menin sen kuitenkin purkamaan, mutta käytin osia kaavoina ja valmistin uuden kaapin kokonaan puusta (alla olevassa kuvassa kaappi on painon alla kuivumassa).

Halusin kaapin jossa aukeavat ovet, mutta valmiita saranoita ei kätköistäni löytynyt. Idean saranoihin sain mini-ulkohuussista, jonka ostin sinellistä tuunattavaksi. Kivana yllätykenä saranaideahan toimi! 

Porasin reiät ovenkarmeihin ylös kattoon ja alas lattiaan ja samoihin kohtiin reiät oveen. Rautalangan pätkillä sitten yhditin nämä reiät. Ovea ja rautalankoja ei saa pujotettua, jos molemmat sekä lattia tai katto on jo kiinnitetty. Ensin siis esim. ovet kiinni ylhäältä kattoon ja sitten työnnetään rautalangan pätkät oviin alas ja tämän jälkeen kiinnitetään lattia. Käytin aika ohutta rautalankaa, mutta ihan kestävän tuntuiset saranat tulivat! Rautalangan sijastahan voisikäyttää ihan vaikka hammastikun pätkääkin.  2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kokeilen jossain vaiheessa tuota keittiön kaappeihinkin. Ainakin tässä tekeleessä tuollaiset saranat toimi, niin kuin pitääkin. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...