lauantai 3. syyskuuta 2016

Puuceen hevostuuliviiri

Torstain kirpputorilöydöistä; korviksen taustoista, ja pikku hepasta syntyi tuuliviiri puuceen katolle. Nyt alkaa pikkula olemaan siinä kunnossa ja niin varustettu, että taidan sanoa, että nyt se on valmis. Tämä muuttaa muiden roomboxieni tavoin kesähuoneeseemme, odottamaan tallin vintille rakentuvaa "minimaailmaa". ;)


Laitetaan tähä vielä hyvin teemaan sopiva pieni hauska mainostus. Hopottajilla on käynnistymässä Fructolax-kuutio kampanja, jossa on vielä kohderyhmälle rutkasti tilaa! Sinulla on siis nyt mahdollisuus saada näitä kuutioita maksutta testattavaksi ja ystävillekkin jaettavaksi. Hopottaminen sitoo vain jättämään tuotteesta palauteraportin. Hopottajat on suosittelumedia, johon kuka tahansa täysi-ikäinen voi liittyä ja saada tuotteita maksutta testattavaksi. Itse olen päässyt testaamaa mm. Sinin uutta kylpyhuoneen pesusettiä, Bebanthen-rasvaa ja maistellut Apetit siikamurekepihvejä ja Myllyn Parhaita voitaikinataskuja.

Fructolax-kuutio on hedelmä- ja kuitutiiviste, jonka ainesosat tukevat hyvinvoinnille välttämätöntä säännöllistä suolentoimintaa luonnollisesti ja hellävaraisesti, mutta silti tehokkaasti.
Fructolax sisältää normaalia suolentoimintaa tukevia aineosia hedelmistä ja kuiduista: Viikuna auttaa säätelemään suoliston rytmiä ja edistää suolistoterveyttä. Raparperi ja tamarindi auttavat edistämään säännöllistä suoliston toimintaa. Fenkolia on perinteisesti käytetty helpottamaan turvotusta ja se tukee ruuansulatusta.

Jos innostuit Hopottamisesta, niin käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658! ;)

3 kommenttia:

 1. Vautsi mikä pikkula! Mäkin olen nyt ihan innostunut näistä nukkekotijutuista tyttövauvan jälkeen, jos vihdoinkin saisi hankittua nukkekodin, josta oon aina haaveillut. Jään mielenkiinnolla seuraamaan ministelyjäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Juu, kyllä sun pitää nukkekoti tytölle hankkia. ;) Facebookissa on ihana ryhmä; nukkekotiharrastajat, josta saa kivoja vinkkejä ja pysyy oma motivaatio yllä, kun ihastelee muiden tekeleitä. :D

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, täytyykin ruveta seuraamaan myös tuota face-ryhmää :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...